Sådan tjener du ikke penge på snapchat

4 x saved Asos

samlet

(affiliate) 1. her – 2. her – 3. her – 4. her

Læs også: Payday, yay 

Jeg har virkelig mange gemte godter liggende hos Asos lige pt. Men jeg har lige udvalgt mine 4 favoritter lige nu, og jakken har jeg faktisk allerede klikket hjem, dog i Khaki farvet, men den er næsten udsolgt, og den blå er jeg faktisk blevet endnu mere forelsket i, så den overvejer jeg at bytte den grønne til – åh, alle de beslutninger altså! Jeg er så ovenud lykkelig for, at vejret og kalenderen snart kalder på lidt mere køligere vejr, så alle jakkerne kan blive brugt 😉 Jesper brokker sig altid over alle mine jakker, men altså – jeg har en svaghed for dem! Inden jeg glemmer det, så har jeg da også lige modtaget denne jakke, og den er virkelig lækker.

Imorgen har jeg min ugentlige fridag, og jeg har arbejdet mig så godt med hos Bekko, at jeg faktisk kan tillade mig at holde fri, indtil videre i hvert fald. Så jeg har spurgt min lillebror om han vil med ud og spise frokost, og det ville han sørme gerne. Så jeg vil glæde mig til en bror/søster dag imorgen. Vi skal også ud og kigge på ny computer, Rasmus fordi han starter nyt studie torsdag, og mig fordi jeg gerne vil have en stor skærm, når jeg er begyndt at arbejde så meget hjemmefra.

Forresten, hold lige øje med min facebook side i dag, hvor jeg smider en lille lækker konkurrence op senere 😉

cj

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan tjener du ikke penge på snapchat