Den seneste tid #18

Kaffedate, en smuk kalender og en rabatkode

1

2

3

4

88

5

Køb kalenderen hos www.atelieraarhus.dk (åbner først kl. 00:01 i nat) – tjek deres instagram ud aterlieraarhus

I mandags havde jeg en kaffedate med søde Emma, og jeg havde virkelig glædet mig til at se hende. Både fordi at vi virkelig klingede godt første gang vi drak kaffe, og fordi jeg også gik derfra med sådan en dejlig inspirerende, rar og varm følelse. Nogle mennesker efterlader dig bare fyldt med fornyet energi, og sådan en effekt har Emma altså bare på mig. Jeg gik hjem med eksakt samme følelse denne gang, og jeg glæder mig allerede til at sludre videre med Emma en anden gang – vi virker til at være mere ens end jeg måske gik og troede.

Vi mødtes og gik på Great Coffee i latinerkvarteret – et sted jeg længe gerne har villet besøge, og det skulle så ske i mandags, hvor vejret var skiftende. Vi valgte dog alligevel at sidde udenfor, og nyde den friske luft som skal nydes så længe den kan. Emma trak kort tid efter vi havde sat os, den fineste gave frem, endda pakket ind i lækkert brun papir, den sødeste sløjfe og en tørret blomst. Den indpakning kan alle der bestiller kalenderen, glæde sig til at åbne. Sådan en indpakning gør altså noget særligt ved mig, og det viser virkelig den passion, kærlighed og dedikation, Emma og hendes kompagnon Mette har for deres smukke lille baby. Gaven indeholdte den smukkeste og tykkeste kalender, som de lancerer imorgen, hvor den kan forudbestilles på deres nye webshop – det er længe siden, at jeg har set så smuk en fysisk kalender! Alt fra farven, størrelsen, logoet og indholdet er virkelig skabt med perfektion, og jeg glæder mig allerede til 1. januar 2017, hvor den skal tages i brug. Indtil da skal den ligge til pynt på kontoret, for det kan den jo heldigvis også bruges til. Jeg er en sucker for fysiske produkter, så alt ikke altid skal foregå på en computer, men at kunne få muligheden for at skrive tanker, ideer og planer ind i en så smuk kalender, endda produceret af en jeg kender, det er virkelig en fantastisk følelse. Emma har selv lavet et udførligt indlæg om kalenderens indre og ydre på hendes blog, så skulle det have interesse (der er virkelig smukke billeder by the way), så smut ind og besøg Emmas fine univers.

Rabatkoden du kan bruge er “earlybird“, og den giver gratis fragt. Preorders sendes seneste sidste uge i september, så er du dermed sikker på at modtage kalenderen som den aller første, og hvem vil ikke gerne være den første? Den klæder i hvert fald allerede mit kontor.

FAKTA

 • Kalenderbogen vejer 700 g.
 • Udvendige mål er 21 cm x 14 cm x 2,8 cm
 • Coveret består af et slidstærkt materiale (geltex), der sikrer, at bogen holder sig pæn hele året. Siderne er produceret i cremehvidt tyndt papir.
 • Kalenderen er produceret med øje for bæredygtighed. Dens materialer overholder kriterierne for både det nordiske Ecolabel og EUs Ecolabel. Genanvendelse og reducering af energiforbrug har været i allerhøjeste fokus ved produktionen.

Forudbestilling af kalenderbogen for 2017 åbner ved midnat d. 1. september (natten mellem onsdag og torsdag). Kalenderen findes i et limited oplag og genoptrykkes ikke.

6

11

7

cj

6 kommentarer

 • Yay, hvor ér du bare SØD! Vi er så glade (og også en lille smule lettet) over, at du kan lide vores kalender!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Man kan da ikke andet end at kunne lide den!! 😀 den er SKØN <3 og I er så seje!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kalender skal jeg virkelig også have fingrene i! Den er bare så fin og indholdet passer mig helt perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Den er også bare super smuk og lækker! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare flot! Den må jeg ind og se nærmere på. Jeg er nærmest afhængig af en fysisk kalender 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Den er nemlig bare virkelig smuk! Fysiske kalendre er de bedste 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den seneste tid #18