Et af de helt gode events

Sådan tjener du ikke penge på snapchat

13318705_10154928065184937_1327526668_n

Læs også: Bag den polerede instagram facade vol. 5

Min Snapchat er privat, og det er af den ene grund at jeg ikke vil være blogger-CJ på alle sociale medier. Jeg vil gerne have lov til at mine veninder skal føle de får mig råt for usødet, i stedet for at det bliver det lidt ofte forskønnede side jeg viser på instagram. Snapchat er også blevet en kommerciel mulighed for os bloggere, så når vi åbner den, så får vi en del flere visninger derinde. Det kan så bruges som dokumentation til virksomheder, hvem skulle ønske et samarbejde via Snapchat. De penge har jeg valgt at takke nej til, og det kommer jeg ikke til at ændre på noget tidspunkt. Jeg nyder at kunne snappe med mine veninder på helt almindelig dagligdags basis, og selvom jeg så gerne vil vise jer ægthed og hverdagsting, så må det nøjes med at blive på skrift herinde, eller på instagram.

14159088_10155206092519937_1011618562_n

Jeg driver efterhånden kun min instagram med bloggen for øje, fordi det er så vigtigt for mig, at den ser pæn og præsentabel ud, og at den viser hvad jeg kan, når en virksomhed kigger forbi efter en potentielt samarbejde. Det kan det måske for nogle af mine veninder virke lidt for “pænt” og opstillet, og at jeg virkelig tænker over æstetisk, og ikke ligger noget op med mindre det passer ind i mit feed. Jeg ved at det for nogle veninder kan blive lidt for meget til tider, og særligt de veninder jeg ikke lige ser hver uge. For de ser mig ikke sådan “rigtigt” og ved, at alt den pæne facade ikke ændre på noget som helst andet. Det er bare så vigtigt for mig, at understrege at de oplevelser jeg får med i bagagen pga. bloggen, er noget jeg er virkelig beæret over at få muligheden for. At lille mig bliver inviteret til event på D’Angleterre af BALMAIN?! Det kan jeg stadig ikke helt forstå, så for mig er det vigtigt at jeg også viser når jeg knækker en negl, eller har de vildeste røde og rynkede øjne grundet allergi til mine veninder, så det hele ikke ser så pisse fantastisk ud.

12696086_10154597578449937_21113530_n

Jeg vil ikke virke opstillet, men som den person jeg er i virkeligheden, og den person (synes jeg selv) kommer tydeligt frem på min Snapchat, hvor jeg snapper når jeg tager en lur, er uden make-up, gerne vil have fri fra job, lige har tabt en olie på gulvet, har grædt over en film eller serie – alle de ting, som virkelig bare er MIG, det får mine veninder på snappen. De får selvfølgelig stadig lidt filter på, og nogle gange vil man da også gerne være pæn på snappen, og de nye filtre på snapchat er da som oftest også at finde på mit fjæs, når der ryger en snap afsted, men jeg prøver at være ægte! Jeg har heller ikke lyst til at sende snaps ud af mine bedsteforældre eller veninders børn, uden rigtigt at vide, hvem der sidder i den anden ende, og så synes jeg man begynder at sætte begrænsninger på et medie, som egentlig er skabt for, at der ingen begrænsninger skal være.

Det jeg egentlig bare vil sige er, at jeg altså faktisk vælger noget indtjening fra, fordi jeg gerne vil have et sted, hvor der ikke ligger et pres om at SKULLE ligge noget ud hele tiden, et sted, hvor jeg bare kan være mig, og ikke skal tænke over, hvad andre tænker om mine billeder – for på snappen, er det folk jeg kan lide og nyder at modtage og sende snaps til ♥

14171906_10155206092514937_1997346521_n

cj

2 kommentarer

  • Godt indlæg! Min snapchat er også privat – flere har dog ansøgt mig derinde, som jeg ikke vælger at godkende. Det er der, hvor jeg kan tage åndsvage billeder og ikke tænke over, at det skal se pænt ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super godt skrevet – er helt med dig på den front. Det er dejligt at have et forum der ikke er til andet end dem der kender mig bedst, og som du selv skriver det, at det forbliver et sted for mine venner/veninder og familie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et af de helt gode events