Tour de Randers (billed-spam)

Sådan holder vi Frede sund, rask og glad

DSC06226

DSC06230

DSC06213

DSC06232

Tyggetabeletterne fra Vitalchew er modtaget i gave

Når man bliver hunde-mor får man nogle nye bekymringer – bekymringer man garanteret har x 100 når man bliver “rigtigt” mor. Det er vigtigt at ens lille vovse får den rigtige mængde mad, kærlighed, motion og vitaminer. Både Jesper og jeg ønsker at Frede lever så længe som overhovedet muligt, og når man har ansvaret og elsker sådan et lille væsen, som aldrig ligesom kan fortælle os, hvordan han har det – så må man selv træffe nogle beslutninger, som man håber vil gøre vovsen glad og tilfreds, derfor besluttede vi at takke ja til at teste nogle Omega-3 vitamin-tyggetabeletter fra Vitaminchew til hvalpe.

Frede ligger faktisk og putter ved min side, som jeg sidder og skriver dette indlæg – det er simpelthen sådan en dejlig og tryg følelse, som jeg simpelthen ikke kan forklare – og jeg vil gøre alt for vores bette dyr. Frede bliver ikke vist sådan voldsomt meget herinde på bloggen, mest fordi det jo ikke er omdrejningspunkt for bloggen, men han fylder utrolig meget i min hverdag og mit hjerte, og mange af jer læsere har uden tvivl også en lille hund i jeres liv, og derfor kommer denne anbefaling forbi bloggen.

“VitalChew er et nyt PREMIUM fodertilskud udviklet af dyrelæger med et højt indhold af omega-3 fedstyrerne EPA og DHA. VitalChew er målrettet særlige behov og tilstande hos hunde i alle størrelser og aldre”

Frede får kun hundemad, og dermed ikke en masse andre spændende sager, som måske kunne give ham list alsidighed, men vi mener det er bedst for den lille mave, at han får det samme hver dag. Men da jeg hørte om de her Omega-3 kosttilskud fra Vitalchew til små hunde, så sagde jeg med det samme ja til at teste dem. Jeg er nemlig selv for dårlig, til at få spist de vitaminer, og tilskud man også skal som menneske, men jeg ville så absolut gerne give Frede muligheden for at få alt det han har brug for. Det smarte er, at man dosere rigtigt hver gang, da de er i tyggetabeletter og ikke i olie. VitalChew kommer i æsker med 30 tygbare geltabletter, som sikrer, at man giver sin hund den rigtige dosis hver eneste dag.

Skærmbillede 2016-09-11 kl. 21.31.11

VitalChew fåes i fire forskellige udgaver: JOINTS + MOBILITY, SKIN + COAT, SENIOR HEALTH og PUPPY HEALTH (det er den vi har valgt til Frede). Foruden at tyggetabeletterne er udviklet af dyrelæger, er jeg ret vild med at de ikke er til alle typer hunde, da ikke alle hunde har samme behov. Vores lille Frede på kun 2 kilo, skal jo ikke doseres med samme som en Schæfer på 15 kilo – så jeg føler virkelig at Frede har fået nogle vitaminer, som næsten er specialsyet til ham, og det kan mærkes på ham. Nu har Frede i det år vi har haft fornøjelsen af ham, altid været glad og fyldt med energi, også fordi han stadig er hvalp – men han har fået en ekstra gnist, som jeg ikke helt kan forklare, jeg kan som hans hundemor bare mærke det på ham.

Find Vitalchew på Facebook og Instagram

DSC06219

DSC06207

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tour de Randers (billed-spam)