Gode tips til polterabend planlægning

Asos shopping og en billig lampe

samlet(affiliate) 1. her – 2. her – 3. her 
4. her – 5. her – 6. her

Læs også: Jeg får aldrig nok af Asos

Okay, jeg proklamerede måske lidt for tidligt i sidste Asos indlæg, at jeg ikke havde shoppet – det gjorde jeg så bagefter… Jeg købte faktisk både denne skjorte, denne jakke og denne skjorte.  Pakken kom med posten igår, og jeg har nu bare forelsket mig i en ny bunke ting – never-ending-problem, suk. Lampen er jeg simpelthen nødt til at eje, jeg havde købt en dyr udgave for noget tid siden, fordi den skulle hænge i vores soveværelse, den nåede så bare ikke at ankomme før Houzz var og tage billeder, og så blev jeg bare stædig, og tænkte at det kunne være ligemeget! At den så kan købes til 99 kroner fra New Look er vidst skæbnen 😉 Militær sættet er jeg også nødt til at eje, mest fordi jeg hopper i hygge-tøj med det samme jeg træder ind af døren, og det må sgu gerne være lidt pænt – ellers ligner jeg bare sådan en gammel fed kone i Jespers t-shirts…

Læs også: 4 x saved Asos

Jeg har en fridag idag, som normalt plejer at ligge igår – min kollega Anne havde dog brug for at vi byttede dag, og det gjorde vi så. Jeg bruger min dag på at koble helt fra, og det gør jeg allerbedst hos min kosmetologhvor jeg skal forkæles her kl. 11. Vi havde faktisk en aftale for et par uger siden, som jeg fuldstændig glemte – det siger nok lidt om, hvor presset mit program har været det sidste, hva? – ellers glemmer man ikke sådan en dejlig aftale!

bd_header_img

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode tips til polterabend planlægning