Lillebror blev fejret med MOKAÏ

At være typen der altid siger sin mening

1

Læs også: En lang lur, en Københavner tur og Twilight

Jeg må erkende at jeg er en pige der ikke holder min mening tilbage. Jeg kan simpelthen ikke holde det inde, hvis jeg er ked af det, sur eller skuffet. Det kan til tider være en god egenskab, og en rigtig skidt egenskab. Det er heldigvis ikke så stort et problem for mig længere, for de mennesker jeg har i mit liv, er nogle jeg har valgt, og det er nogle veninder jeg har haft i mange år, så vi ved hvor vi har hinanden henne.

Jesper synes det er en rar egenskab, fordi han altid ved, hvor han har mig – han er ikke i tvivl om jeg er sur eller ked af det, for er jeg alt andet end glad, så får han det af vide med det samme. Så han går ikke og frygter at jeg pludselig får et kæmpe raseri anfald, så var det sket. Mine veninder ved samtidigt også, hvor de har mig – fordi føler jeg mig glemt, eller trådt på, så er jeg også nødt til at fortælle det. Det kan måske for nogle være for meget, men er man veninder med mig, så er det sådan det er. Nu skal det ikke lyde sådan, at det er en ugentlig begivenhed, for det er trods alt efterhånden sjældent at jeg har brug for at komme ud med noget. Det er blevet meget bedre de sidste år, ment på den måde, at jeg ikke bliver helt så ofte fornærmet længere. Jeg kunne førhen tage ting meget personligt, helt ned til den detalje, hvor jeg lagde mærke til, hvem der likede mine billeder og, hvem der ikke gjorde. Det gør jeg ikke længere, det kan måske hænge sammen med at jeg har fået en del flere følgere, og dermed også flere likes, så jeg sidder ikke og pensler ud, hvem der har liket og ikke har. Jeg skal ikke gøre mig hellig, for jeg bliver selvfølgelig stadig vildt glad, når mine tætteste veninder liker og kommentere, men jeg ligger ikke længere så meget mærke til de, der vælger at lade være, og det er en god følelse.

Læs også: Bag den polerede instagram facade vol. 5

Sidste år var jeg simpelthen nødt til at tage en uges pause fra Instagram, fordi min aften kunne blive ødelagt, hvis mine veninder ikke likede mit billede – jeg sad faktisk og holdte øje med om de likede andre veninders billede, og var helt uforstående over, hvorfor de gjorde som de gjorde. Jeg analyserede helt voldsomt, og tænkte at det jo måtte være mig der var et problem. Jeg kan stadig ikke forstå, at man ikke liker sine nærmeste veninders billede, men det er også fordi jeg selv gør det HVER gang, fordi jeg virkelig elsker når de ligger billeder op, og jeg kan kun synes det er dejlige billeder. Sker det at jeg ikke liker, så er det fordi jeg ikke har set det, eller hvis en person jeg ikke lige synes om er på billedet, haha 😉 Yes, jeg kan også være smålig, men jeg står også gerne ved det. Jeg har dog bare fået en anden forståelse for, at instagram ikke betyder ligeså meget for alle andre, som det jo altså gør for mig. Jeg har endda haft to episoder med to veninder omkring instagram, og set i bakspejlet, så var det måske småligt, og uden tvivl ikke noget mine veninder tænkte over, men det var noget der betød ret meget for mig på det tidspunkt, og det er ting jeg selv tager hensyn til. I dag kunne jeg dog ikke finde på, at hidse mig op på en veninde over noget jeg har set på instagram. Jeg skal huske at instagram ikke er virkeligt, og at man simpelthen ikke skal ligge så meget værdi i et socialt medie, som jeg tidligere har gjort.

Nå, der gik lige lidt for meget instagram snak i den, men den skulle lige ud af verden. Jeg er blevet for gammel til drama, og er der en dårlig stemning med en veninde, så gør jeg alt jeg kan for at få det ud af verden hurtigst muligt. Jeg ringer som oftest og får renset luften, for jeg får simpelthen ondt i maven over problemer med mine veninder. Jeg kan også selv have været for dårlig til at skrive, eller svare på snaps i en periode, og så griber jeg gerne knoglen eller sender en lang sms med en forklaring, eller en lille undskyldning og en sød tanke. Det betyder jo meget at folk tænker på en, og det gør jeg hele tiden med mine veninder, så det er vigtigt for mig, at de ved det. Jeg føler til tider, at jeg har en 6. sjans, fordi jeg kan til tider få en dårlig mave fornemmelse, hvis jeg tror noget er galt, og så spørger jeg hellere, end at gå med den fornemmelse i længere tid, det har jeg lært af bitter erfaring. Jeg er et følsomt menneske, men jeg har også lært, at jeg ikke vil finde mig i alt, og flere veninder er røget i svinget, enten deres beslutning, eller min egen, og nogle veninder vokser man jo bare fra. De piger jeg har i mit liv, som er mine nærmeste – dem vil jeg gøre alt for! Jeg giver 110 % ud af mig selv, og jeg holder intet tilbage for dem, jeg deler ud af mine følelser, tanker og erfaringer, og jeg vil til enhver tid lytte, hvis der skulle være brug for det. Og når man hengiver sig selv til sine veninder på den måde jeg gør, så kan det ske at man kan blive skuffet – fordi ikke alle gør det samme, og det kan man heller ikke forvente, og det skal jeg bare huske mig selv på – vi er alle forskellige, og det er også okay.

bd_header_img

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillebror blev fejret med MOKAÏ