Sådan holder vi Frede sund, rask og glad

Ebay tip: blomstret kjole

DSC06393

DSC06372

DSC06386

DSC06392

DSC06373

EBAY kjole (60 kroner inkl. fragt)
BALENCIAGA taske
H&M loafers
H&M solbriller
H&M loafers

Læs også: Ebay tip: Ananas isterninger

Igår skulle jeg have været i København, hvor Noise PR afholdte et event, men efter at have været i bad og gjort mig klar, måtte jeg sande, at jeg altså ikke var på toppen til at tage afsted. Jeg havde fået det værre og værre aftenen før, og det var altså så ikke blevet okay! Det var både ærgerligt fordi billetten ikke var refunderbare, og fordi jeg gik glip af en dag i København og et godt event. Jeg lå meget af dagen i sengen, også selvom der var mega varmt, jeg fik sovet en del, og kigget på det gode vejr fra sengen. Om aftenen havde jeg dog fået det meget bedre, og tog en impulsiv tur ud og spise med min veninde Simone. Det var en hyggelig aften på Café Blicher, som også kan anbefales, hvis du er på de kanter. Resten af aftenen brugte jeg på lidt Bekko arbejde, og at lave dette indlæg. Kjolen var nemlig ikke online på den annonce jeg havde købt den på, så jeg måtte sidde og lede lidt hos sælgeren igen. Billedet på annoncen ligner ikke kjolen helt vildt, men jeg blev nu alligevel ikke skuffet, da jeg modtog kjolen – den er virkelig i fin kvalitet, omend lidt gennemsigtig, så jeg har en af de lange Samsøe toppe indenunder, hvilket fungere super fint.

I dag står den på job indtil klokken 16, og så skal jeg hjem og aflevere bilen til Jesper, som så skal til Aarhus og besøge en kammerat. Så i dag skal jeg slappe af, og bare hygge med Frede 🙂

Læs også: Ebay tip: leo kimono

DSC06388

bd_header_img

Se flere ebay tips 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan holder vi Frede sund, rask og glad