Jeg får aldrig nok af Asos

Ebay tip: runde solbriller

DSC06429

DSC06417

DSC06445

EBAY solbiller 
SAMSØE & SAMSØE kjole 
ISABEL MARANT sneakers
STELLA MCCARTNEY taske
PERNILLE CORYDON halskæde 
HVISK øreringe 

Kjolen her har jeg ikke fået vist jer, mest fordi jeg jo ikke er til sommertøj, og kjolen her var egentlig tænkt til at skulle bruges over mine læderbukser sammen med et par støvler her til efteråret. Nu kom den så alligevel frem, når sommeren insistere på at komme snigende her i september…. Kjolen er åben bagtil, hvor I så får fuldt udsyn til mine fine ar i nakken. Mon jeg nogensinde har fået fortalt at jeg engang fik fjernet en fedtknude på størrelse med en tennisbold? Nej, men den sad i nakken og lignede en pukkel, men jeg havde egentlig bare affundet mig med den. Da min far så den, var han helt chokeret, så jeg røg til lægen, og skulle straks have den fjernet. Det har så givet mig det knap så fine ar, ja jeg føler mig lidt som en pirat når jeg kigger på det 😉

I aften skal Jesper og jeg bare hygge, og se Vild med dans, hvis jeg kan overbevise ham!! Mine forældre havde planer i aften, så jeg kan ikke engang se det med min mor, men jeg skal også lade op til imorgen, hvor der er fart over feltet hele dagen, men det skal I nok få af se på instagram @camillajuliesh. Ellers skal vi se Landmand søger kærlighed, vi glemte det sgu i tirsdag, og det går ikke. Det program er simpelthen for sjovt. Kan I have en dejlig fredag ♥

DSC06485

DSC06450

DSC06473

DSC06484

Se flere ebay tips

12 kommentarer

 • Hvor er du smuk!! Elsker dine solbriller <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak, søde E 🙂
   Hyggeligt at se jer igår!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hej Camilla Julie.
  Vil bare lige sende noget kærlighed ud til din blog. Du er virkelig god til at skrive og så elsker jeg din stil. Synes det er mega nice at du går i alt lige fra eBay til Stella McCartney, til tøj fra føtteren. Og så er det bare fedt at du kommer fra Randers, og det er altså ikke kun fordi jeg selv kommer derfra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hej Ann,
   Hvor er du sød! Tusind tak 🙂
   Jeg går meget op i at favne bredt, det skal sgu ikke være så dyrt det hele! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skide lækkert outfit! Er vild med runde solbriller! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak, Emma-Marie 🙂 Hvor er du sød <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LÆKKERMÅS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du ser skide lækker ud! Det er en rigtig fin kjole og alt passer jo sammen 🙂 God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare godt ud – som altid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg får aldrig nok af Asos