Min uge 39

En parfume og en vinder

3

2

DSC07152

Indlægget er sponsoreret af Elisabeth Arden

Så er det blevet tid til at offentliggøre vinderen af min konkurrence, hvor du kunne vinde en parfume til dig selv og din veninde, mor eller mormor – der var mange søde historier, og jeg synes altid det er så hyggeligt når I vil dele lidt af jer selv 🙂 Stort tillykke til Simone-Sofie, som vil dele duften med sin mormor, og det er en beslutning jeg selv kan relatere til, da det også ville være min mormor jeg ville dele parfumen med.

Nu har jeg selv brugt parfumen i den seneste periode, og jeg synes virkelig den dufter fantastisk! Da jeg fik taget billederne til dette indlæg, prøvede jeg at få et billede, hvor jeg sprøjtede med parfumen, det lykkedes ikke – men det betød at hele lejligheden duftede af Always Red Femme, og det har duftet så skønt, sødt og fyldt med blomster, selv når jeg ikke har blomster stående.

ALWAYS RED FEMME er en levende blomsterduft, og det første duftindtryk er en indbydende og forfriskende blanding af solbærknopper, pære og citron. Det efterfølgende duftindtryk er frodige ferskenblomster med et strejf af en fængslende blanding af jasmin, davana LMR[1] og liljekonval. Vanilje, mos, cedertræ og patchouli fuldender duften og indfanger kvindens varme og sensualitet, og efterlader et uforglemmeligt duftindtryk.

DSC07166

DSC07147

bd_header_img

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge 39