Ebay tip: blomstret kjole

Jeg får aldrig nok af Asos

Collage

(affiliate) 1. her – 2. her – 3. her 4. her 
5. her – 6. her – 7. her – 8. her 

Jeg har personligt ikke shoppet længe, men det kribler virkelig i fingrene på mig, efter at få klikket noget af alt det lækre efterårstøj hjem på matriklen. Jeg har altid en lille ‘saved’-bunke inde på asos, fordi jeg næsten er inde og kigge nyheder hver eneste dag, og så går jeg tilbage og kigger efter et par. Det kan være farligt, fordi flere ting ofte er udsolgt efter et par dage, så er du hooked, så bare køb det 😉 Det er sgu efterhånden mit motto! Jeg er semi forelsket i alle tingene i collagen, og vil ikke kunne vælge en enkelt ting ud som favorit, fordi jeg egentlig bare gerne vil eje det hele…. Det er længe siden jeg har lavet en collage til jer, men jeg vil jo helst ikke kede jer med en bunke collager, jeg kan bare selv godt lide at se dem, fordi jeg nogle gange opdager ting, jeg ikke selv ville have opdaget ellers.

I dag skal jeg til VRS event efter arbejde, og det plejer at være så hyggeligt – samtidigt synes jeg altid det er så spændende at se, hvilke nyheder de kommer med, for de laver altid nogle kæmpe hits, som bliver en succes. Hvad mon det bliver denne gang 😉

bd_header_img

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: blomstret kjole