En fridag med langt hår og et dyrt køb

Lillebror blev fejret med MOKAÏ

DSC05857

DSC05862

DSC05860

DSC05891

DSC05873

DSC05876

DSC05887

DSC05900

DSC05906

Indlægget er sponsoreret af MOKAÏ

Min lillebror blev 24 for et par uger siden, og det skulle selvfølgelig fejres, også selvom det var til eftermiddag med kage. Det blev fejret i mine forældres dejlige og smukke have, hvor vejret heldigvis var helt fantastisk, og det skulle nydes på terrassen. Jeg havde lige modtaget en sending med de nye lækre MOKAÏ 4-pack dåser, som var super nemme at have med under armen, så det var hvad jeg gjorde. Jeg hev en masse forskellige glas med ud i haven, skar nogle limes ud, og pyntede ellers glas med sugerør og flamingoer. Flamingoer blev generelt dagens tema, så det skulle selvfølgelig også afspejles i disse MOKAï-drinks. De stod så klar da gæsterne kom, og alle var lige henne og kigge og kommentere på de nye dåser, og størrelsen af dåsen. Dåsen er nemlig ikke ligesom de almindelige små tykke dåser, nej de er blevet høje og smalle, og en 4-pack i stedet for øllernes 6-pack, hvilket jeg synes er lidt mere lækkert, og så vejer de bare så meget mindre, hvilket også gør dem meget nemmere lige at nappe med.

Selv min far synes at der skulle smages på de gyldne hyldeblomst dråber, og jeg fangede ham lige i et MOKAï øjeblik, hvor han netop havde hentet isterninger, så den var ekstra kold. Og imens vi nød kolde MOKAÏ, spillede MOKAï’s lounge musik blødt imellem træerne. Det var sådan en dejlig eftermiddag, og bettebror nød den lille overraskelse, selvom han som dreng/mand helst ikke indrømmer at MOKAï kan drikkes 😉

Jeg har personligt altid synes, at designet af MOKAÏ har været rigtig lækkert – jeg synes det oser af kvalitet og lækker smag, og jeg får lyst til at drikke en MOKAÏ, når jeg ser en 😉 Jeg sendte en snap til pigerne, da jeg modtog den nye sending MOKAï dåser, og de var ret begejstrede, ja min veninde Karo spurgte endda, om jeg ikke kunne få sendt en hel vogn til hendes fødselsdag, som vi fejrede et par dage efter. Jeg har stadig i tankerne at ville holde en grill-aften for nogle søde piger, når vejret altså snart vil arte sig, og der skal der uden tvivl også MOKAï på bordet, jeg tror endda jeg vil fylde min glaskaraffel med MOKAÏ, frosne bær og seje isterninger, så ser det hele altså bare mere festligt ud, og ting smager i mit hoved endnu bedre, hvis det er tilberedt lidt lækkert. Måske endda de pink flamingoer kommer op igen. Mine veninder forventer altid at jeg hiver MOKAÏ op af tasken, når jeg skal med til fest, hvilket 90 % af tiden også er tilfældet, ja de er begyndt at kalde mig MOKAÏ-ambassadøren, hvilket jeg egentlig også snart burde blive, hvis du spørger mig 😉

Jeg havde dog gemt en 4-pack, som jeg ville hive på køl og nyde da vi fik vores bedste venner på besøg til en grill aften på terrassen i fredags. Her blev stemningen kun endnu bedre da dåserne kom på bordet, og de blev endda også drukket direkte af dåserne – jeg synes nemlig ofte at både cola og MOKAÏ smager bedst direkte fra dåsen, det kan jeg ikke være den eneste der synes? 😉 Imorgen skal jeg til Dúné koncert i Tivoli friheden med min veninde Pernille, hvor vi også har aftalt at pakke en 4-pack med i tasken, som vi vil nyde imens rock-musikken hylder hele tivoli ind – mon ikke I får lov til at se et enkelt billede på min instagram? 😉

Følg MOKAÏ på instagram eller facebook

DSC05894

DSC05899

DSC05863

cj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fridag med langt hår og et dyrt køb