Ebay tip: runde solbriller

Mad til Polterabend: NOR EVENT

DSC06807

DSC06812

DSC06818

DSC06821

DSC06817

DSC06828

DSC06823

I lørdags blev det endelig tid til at min kusines polterabend skulle løbe af stablen. Karina er en pige med gang i, så vi havde en dag med fart over feltet, og jeg lover at jeg nok skal fortælle lidt mere om dagen i et andet indlæg. Jeg vil dog lade dette indlæg stå helt alene, da jeg virkelig synes at denne anbefaling skulle stå selv. Karina går nemlig også meget op i lækker mad, og bruger også gerne lidt ekstra penge på det, så det skulle selvfølgelig også være en del af hendes dag. Jeg havde fået mad fra NORevent til en venindes fødselsdag, så jeg vidste at det var mad i højeste klasse! Vi havde valgt en lækker tre retters menu, og vi havde besluttet at det kunne være ekstra lækkert, hvis Kevin som har startet NORevent selv var med. Kevin stod derfor for anretning af maden, serverede og forklarede om alle retterne. Det var sådan en perfekt del af dagen, og særligt fordi Karina virkelig ikke havde regnet med det. Særligt desserten høstede utrolig mange komplimenter, både fordi den blev anrettet i smukke sorte æg, som en lille kinder-suprise, og sikke en overraskelse det var – en smuk en af slagsen!

Læs også: 5 sunde opskrifter jeg skal prøve

NORevent har selv service med, hvilket både letter på oprydningen, når man holder arrangementer hjemme, og så er man bare sikker på at det er anrettet super delikat, og ikke mindst instagram-værdigt 😉 Alle pigerne var meget begejstret for alle retterne, og der blev næsten helt madro når man skulle smage på alle de lækre retter. Kevin havde endda taget en lille overraskelse med, som gemte sig i køleskabet, nemlig nogle trøfler på pinde, og med små blomster på. Foruden at maden virkelig er i topklasse, så er anretningen og de små detaljer næsten i en klasse for sig, og det er noget mit blogger-øje sætter utrolig stor pris på. Man spiser jo med øjnene, og det giver virkelig NORevent 5 stjerner for både smag, udseende og kvalitet. Så mine varmeste anbefalinger til NORevent, når du skal holde studenterfest, firmafest, bryllup, polterabend eller bare en fødselsdag for pigerne – de leverer til hele Danmark, og maden bliver tilberedt i selveste Randers. Jeg elsker den gode succes historie omkring Randers, og det må man virkelig sige, at det NORevent kan prale af at være.

Læs også: Another birthday bash

Menuen bestod af:

Hjemmerøget laks med rygeost, fennikel, mandler og strandurter

Langtidsstegt kalvekulotte med selleri, svampe og tyttebær – hertil kartofler og sauce

Dessert på syltede grønne tomater, æbler, hvid chokolade og kys  

DSC06830

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: runde solbriller