Mine sidste 6 køb

Magasin konkurrence – vind 2.000 kroner

_MG_9822

_MG_9875

14484742_10153795784285877_8777114835552444987_n

_MG_9802

_MG_9806

_MG_9799

STEM PÅ BORD NUMMER 2 HER (og det vil I selvfølgelig gerne, mine dejlige og søde læsere)

I onsdags var vi en håndfuld bloggere der var inviteret til event hos Magasin i Aarhus, som har åbnet en helt ny bolig afdeling (og den er lækker kan jeg love jer for). Vi startede ud med morgenmad, kaffe, champagne, billeder, snaps og hygge-snak, inden vi fik en rundvisning i det nye boligunivers, som de har formået at skabe i bedste Magasin-stil. Nogle ting gør Magasin bare bedre end alle andre, og denne afdeling er en af de ting! Da rundvisningen sluttede fik vi en opgave, sådan en af de opgaver som bare var skide sjov og udfordrende, og alle gik op i det med liv og sjæl, ja nogle gange føltes det som om vi løb rundt. Vi blev delt op i 4 hold, hvor jeg var så heldig at komme på hold med de dejlige damer Emma-Kathrine, Anna og Johanne – vi skulle sammen dække det flotteste bord med ting der var rundt på etagen, og på kun 20 minutter!! Man følte lidt man var med i sådan et “du har 1 minut til at tømme hele butikken”-program, og det var skide sjovt! Du stemmer inde på Magasin Du Nords facebook side, hvor vores bord er bord nummer 2 – billedet på deres side er slet ikke ligeså godt som det fotografen har sendt til os på mail, så det er lidt ærgeligt. Det finde tæppe og puden er blandt andet ikke med, og billedet på facebook er slet ikke kvadratisk, hvilket skæer i mine øjne, så hjælp lige bord 2 med at vinde, og deltag i konkurrencen om 2.000 kroner til Magasins boligafdeling – det er jo ikke helt så ringe vel? 😉

Det var virkelig en dejlig måde at starte dagen på, og da klokken slog 10.30, og min vogn igen forvandles til et græskar (for sådan kan kontrasten fra blogger-verdenen og til den virkelige verden godt føles til tider, en kontrast jeg ret godt kan lide), kørte jeg tilbage på job, helt ør i hovedet efter så begivenhedsrig en morgen, hvor der selvfølgelig også fulgte en alt for lækker goodiebag med.

_MG_9657

_MG_9708

_MG_9646

bd_header_img

2 kommentarer

 • Har selvfølgelig stemt på nr 2 😉 Og det er rent faktisk også rigtig flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hvor er du sød! Tusind tak 😀 Så krydser jeg fingre for at du vinder 2.000 kroner 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sidste 6 køb