Have you ever been in band standing?

Min uge 39

DSC07072

Læs også: Min uge 28

Denne uge er en meget særlig uge for mig, både fordi min kusine skal giftes, og fordi jeg får lov til at være sammen med hende aftenen før hun bliver en gift kvinde. Der er dog flere store begivenheder på programmet, så jeg tænker lige at lukke jer ind i mine planer i denne uge 🙂

Mandag: Igår brugte jeg på job fra 8.30-16.00, hvorefter jeg kørte på posthuset for at sende et par asos pakker retur, og et par andre ting jeg har fået solgt. Aftenen brugte jeg sammen med Jesper, dog lige afbrudt af, at jeg helt impulst tog ned og trænede – ja, Jesper troede heller ikke sine egne øjne 😉 Da jeg kom hjem lå ham og Frede og boblede på sofaen, hvor vi lå resten af aftenen, vi så TV og slappede af – lige hvad vi havde brug for.

Tirsdag: Min ugentlige fridag, og jeg har set frem til en dag uden planer – dog endte det med at jeg tog ud og fik spraytan hos søde Laura, som også tidligere har lavet mine vipper, hun er super dygtig, og har nu både min varmeste anbefaling til at lave vipper og spraytan. Det var en ret impulsiv beslutning, fordi jeg forhåbentligt ender i en kort kjole til brylluppet, og så fik jeg lyst til lidt mere farve, end jeg har fra naturens side 😉 Resten af dagen gik med at hente et par pakker, ligge i sengen og se Desperate Housewifes og Bev, kl. 17 tager vi ud til mine bedsteforældre med Jesper lækre lasagne, hvilket vi gør når vi har mulighed for det – de elsker den, og vi får noget kvalitetstid sammen med dem.

Onsdag: onsdag har jeg hele to blog-events, og jeg starter ud med det første fra morgenstunden, hvor jeg skal i Magasin kl. 9 og se deres nye boligafdeling – jeg tror de fleste bloggere fra Aarhus og omegn kommer, så det bliver en dejlig start på morgenen. Derfra kører jeg på arbejde i Viby, hvor jeg så bliver en time længere for at hente en af de timer jeg mødte senere om morgenen. Kl. 17 kører jeg fra job og ind og henter Julie, Maya og Pernille, hvorfra vi kører til Hinnerup og til event hos Queen blomster, hvilket jeg glæder mig helt enormt til, alt med blomster er jo hyggeligt. Jeg sover hos Julie og Steffan når vi er færdige med event kl. 21, for det kan faktisk ikke rigtigt svarer sig for mig, at køre tilbage til Randers så sent, så kan jeg ligeså godt sove lidt længere, og kun køre et kvarter på job 🙂

DSC07074

Læs også: Min uge 4

Torsdag: en dag der ikke står på andet end job til kl. 16 og hygge med Jesper og Frede! Det får jeg brug for efter en onsdag med to events – så skal jeg aldrig lave noget dagen efter, det har jeg trods alt lært med tiden.

Fredag: Weekenden nærmer sig og det samme gør brylluppet, er sikker på at de små sommerfugle i min og i særdeleshed min kusines mave begynder at melde sig. Jeg skal på arbejde indtil kl. 15, og så kører jeg hjem og krammer lidt på Jesper og Frede. Jesper skal ud til hans bror og jeg kører efter aftensmaden ud til min kusine, hvor vi er nogle af hendes veninder der hygger lidt om hende, på hendes sidste aften som en single-kvinde. Vi skal snakke, grine og spille nogle spil, og så skal Karina uden tvivl tidligt i seng, eller vi skal i hvert fald prøve at få hende til det!

Lørdag: BRYLLUP!!! Jeg kan slet ikke forstå det, min kusine skal giftes!!! Hende jeg er vokset op med, hende jeg har trådt mine første skridt med og hende der altid står ved min side, hvis jeg har brug for det. Jeg glæder mig som et lille barn til hele dagen, men særligt til det øjeblik, hvor jeg ved at mine tårer kommer til at trille – når hun træder ind i kirken, med min onkel under armen, det bliver stort ♥ Hele dagen står i kærlighedens tegn, og som jeg sidder og skriver dette, og stadig ikke har helt styr på min kjole, tale eller gave – så er det faktisk helt ligegyldigt, det er deres dag, og det er det vigtigste.

Søndag: efter en uden tvivl fantastisk fest, vågner vi fyldt med gode minder og sultne maver. Vi spiser brunch med brudeparret, og så kører vi ellers mod Randers igen. Her drager jeg direkte videre mod København med min veninde Pernille – her venter Justin Bieber koncerten, og jeg glæder mig helt enormt til at opleve netop den oplevelse med lige hende. Vi kører hjem igen allerede efter koncerten og bliver desværre ikke og nyder København, hvilket jeg måske godt kan ærge mig lidt over, men hverdagen venter (jeg har dog taget fri mandag, for at komme mig ovenpå koncerten, men det er dejligt at kunne falde ned i sit eget hjem). Min veninde Karoline og et par af hendes veninder kører også med hjem, så vi får uden tvivl en hyggelig tur hjem i bilen. Jeg falder uden tvivl i søvn på hovedpuden med hovedet fyldt med fantastiske minder fra en weekend der aldrig skal glemmes.

bd_header_img

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Have you ever been in band standing?