En parfume og en vinder

Mine sidste 6 køb

samlet

1. her – 2. her – 3. her 
4. her – 5. her – 6. her 

Læs også: En biograftur og stribede leggings

Min shopping har taget en smuuule overhånd den seneste uge.. Både fordi jeg har købt 4 forskellige kjoler til brylluppet på lørdag, og fordi jeg simpelthen bare har haft lyst. Kjolen er nu i hus, og det endte med at blive denne skønne og billige kjole fra Boohoo! De to nederdele er købt med en ferie i tankerne, og den går til Marokko – den får I meget mere at høre om når vi kommer lidt tættere på november, hvor jeg skal afsted 😉 Julie er selvfølgelig en af mine faste rejsepartnere, så hun er også med mig ♥ Strikken, de stribede bukser og den ternede blazer er fra H&M, og i virkelig lækker kvalitet. Blazeren havde jeg faktisk på til de to events jeg deltog i igår, og det var et hit! Jeg må nok efterhånden erkende at jeg har et shopping problem…. Eller jeg har intet problem med at shoppe, det går forrygende, men jeg kan sgu ikke stoppe igen. Ser jeg noget jeg gerne vil have, så MÅ jeg eje det! Kom vidst også til at klikke disse sko hjem sammen med den sorte nederdel, men det var ligeså meget så fragten var gratis, så kunne jeg altid sende dem retur, hvis de ikke var flotte 😉

Læs også: Asos shopping og en billig lampe

bd_header_img

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En parfume og en vinder