Det har vi faktisk lært af Beverly Hills 90210

Brownie med Mars og Twix

2

Til min fødselsdag i lørdags skulle mine piger selvfølgelig have lidt sødt til dessert, og min nabo havde bagt denne kage til en af vores fælles veninders babyshower, og siden har jeg næsten ikke kunnet tænke på andet!! Det er en brownie som oprindeligt er med Yankie  bar, og det smager også helt genialt, men jeg tænkte at det kunne smage mindst ligeså godt med Mars og Twix, og det var ikke en forkert antagelse! Opskriften er fra min dygtige blog kollega cutecarbs, og så har jeg selv tilføjet lidt pynt og ændret chokoladeindholdet.

Læs også: En brunch og en vinder

Det skal du bruge:
3 dl sukker
2 æg
1½ dl mel
2 tsk vaniljesukker
½ tsk salt
4½ spsk kako (ikke sødt)
150 g smør
3 chokolade barer (120 g) (mars, twix, yankie bar mv.)

Sådan gør du: Smelt smørret og lad det afkøle. Pisk æg og sukker til en luftig masse, og tilsæt derefter resten af ingredienserne, og rør det hele sammen. Hak de barer du vælger i mellemstore stykker og kom dem i dejen til sidst. Det er virkelig nemt, og selvom min nabo var med til at hjælpe, så er det uden tvivl en kage jeg selv kan lave en anden gang 😉 Jeg skal bare lige have købt en springform, hvem ved – måske jeg bliver hooked en dag…

Bag kagen i en springform ved 200 grader i 20-25 minutter.

Pynt: jeg valgte at købe kiwi, blåbær og en khaki-frugt for at give lidt farve til kagen, og derefter toffifee og kinder bueno. Du kan pynte den med alt du har lyst til. Jeg havde egentlig tænkt at der skulle have været hindbær og måske lidt flotte figner på, men det fandt jeg altså ikke – og blev ret godt tilfreds, for jeg er allievel ikke så meget til rød 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har vi faktisk lært af Beverly Hills 90210