Mine beauty favoritter lige nu

Ebay tip: bagage tag

dsc07294

dsc07300

dsc07305

dsc07306

dsc07308

Bagage tag – 5 kroner pr. stk. 

Læs også: Ebay tip: runde solbriller

Jeg kommer her med endnu et ebay tip til det rejsende folk, måske fordi jeg er ved at gøre klar til Marokko 😉 Jeg har altid synes det er møg irriterende at skulle stå ude i lufthavnen og stresse sammen med alle de andre over at få den ene kuglepen alle skal deles om, til at skrive din adresse og telefonnummer til at sidde på kufferten, hvis den skulle forsvinde – det sker jo altså fra tid til anden. Her kan du have dette bagagetag siddende på din kuffert hele tiden. De er jo helt vildt billige, og i ret god kvalitet – så jeg glæder mig til ikke at stå og skrive mit navn og adresse på deres små stykker papir – det klæder jo ikke ligefrem kufferten, og jeg har altså købt mig en ny sort hardcase med fire hjul og det hele!

Læs også: Ebay tip: pasholder

I dag er jeg hjemme igen, jeg forsøgte mig med arbejde igår, ja faktisk helt indtil kl. halv tre, men jeg fik bare så ondt at køreturen var helt vildt ubehagelig og nok direkte farlig. Sådan en nerve i klemme skal man tage seriøst, så lige nu venter jeg bare på at klokken bliver 7, hvor kiropraktoren åbner, og krydse fingre for at jeg kan få en tid i dag! Min læge skulle sende mig en henvisning til en kiropraktor igår, men var i tvivl om hvad det var jeg ville, så ham må jeg forsøge, at få fat I ham her kl. 8. Smerterne er begyndt at vandre længere ned i ryggen og ned i min højre arm, nok fordi man ikke bevæger sig som man plejer, og belaster kroppen på en forkert måde – med så lang en køretur jeg har på job hver dag, tør jeg ikke tage chancer. Det føles på en måde underligt at blive hjemme fra job, når man ikke ligger med influenza, samtidigt sover jeg bare heller ikke om natten, fordi jeg ikke kan ligge ordentligt, og får smerter hver gang jeg rykker mig.

Se flere ebay tips

9 kommentarer

 • Charlotte Louise

  Kunne du måske finde på at lave et indlæg om små gaver til mænd på eBay? 🙂 Jeg vil lave en julekalender til min kæreste, men det skal jo ikke koste en milliard.

  Jeg har allerede købt bagagetags, spisepinde, en lille rejse-parfume-spray og jeg overvejer et cover (svært at finde et maskulint, synes jeg).

  Tingene skal jo helst bestilles nu, hvis man skal være sikker på, at de kommer inden december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hej Charlotte Louise 🙂
   Det lyder som en rigtig god ting, jeg nok lige skal overveje :)Jeg er dog begyndt kun at tippe om produkter jeg selv har modtaget, så jeg kan stå ved mine tips 🙂
   Men jeg tænker lige over det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare fine! Jeg elsker bare dine mange eBay tips på bloggen. Prøv evt. at tjekke min nye blog ud, som også fyldes med eBay tips -> http://www.nouw.com/secretsofanebaylover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hvor dejligt at høre Caroline 🙂
   Jeg vil da lige ind og kigge forbi.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej den er så fin jo!!
  Dine ebay tips er seriøst de bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Hej!
  Ved ikke om du ser min kommentar når nu dit indlæg er for længe siden 🙂

  Men jeg kan ikke helt gennemskue hvordan man vælger farve ved de bagage tags? HVordan gjorde du 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Nej, den tror jeg da jeg har misset, beklager!
   Man kan ikke vælge farve, de sender en tilfældig farve, så jeg bestilte bare lidt forskellige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • HS

   Virkelig pænt af dig at svare selvom jeg skrev for længe siden, TUSIND tak! Jeg vil prøve mig frem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine beauty favoritter lige nu