Lidt nyt fra Illums bolighus Aarhus

Ebay tip: papir opbevaringspose

dsc07703

dsc07708

dsc07722

dsc07706

dsc07718

Papirs opbevaringspose – 35 kroner inkl. fragt

Jeg har virkelig glædet mig til at kunne dele dette ebay tip med jer, for det er et af de rigtig gode af slagsen! Vi kender alle de famøse Le sac en papir poser (jeg ejer selvfølgelig også selv en), og ikke fordi jeg synes prisen er urimelig, men 35 kroner er bare lidt mere overskueligt. Jeg valgte at købe en hjem med bogstaver på, fordi jeg har ‘le sac en papir’-udgaven i forvejen, og synes at denne var vildt dekorativ! Den kan bruges til opbevaring af legetøj, som potteplante-skjuler, ja jeg bruger også min til opbevaring af tørklæder på vores kontor/walk-in. Mulighederne er mange, og stort set kun fantasien sætter grænser.

Læs også: Ebay tip: bagage tag

Den koster kun 35 kroner inkl. fragt til Danmark, og kvaliteten er mindst ligeså god som de oprindelige poser, omend næsten bedre – ja, jeg synes faktisk at papiret virker tykkere. Der findes mange forskellige tryk, og særligt til børneværelser findes de i mange søde tryk, både med bamser, stjerner og øjenvipper. Jeg ved ikke, hvorfor men jeg har bare lyst til at købe flere, jeg synes bare de er så fine!

dsc07702

Se flere ebay tips 

5 kommentarer

 • Jeg købte 2 haha.
  Har seriøst ledt efter sådan nogen i evigheder! Så TAK for tippet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   yaay, dejligt at det kunne bruges 😀 jeg har også selv købt to, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  super fine!! har lige lagt et par stykker i kurven, men den skriver et andet stylenavn, når jeg vil tjekke ud. Andre, der oplever det?? Jeg vil jo gerne være sikker på at få den rigtige ind ad døren:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hej Jeanne,
   Det lyder underligt! Jeg har i hvert fald fået den pose jeg trykkede hjem 🙂 Måske den bare skriver forkert.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et lækkert tip søde! Den er vildt cool 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt fra Illums bolighus Aarhus