Den smukkeste dag

Ebay tip: pasholder

dsc06943

dsc06949

dsc06946

dsc06944

Pasholder 75 kroner – Atelier Aarhus kalender

Læs også: Ebay tip: runde solbriller

Så blev det tid til endnu et ebay tip herinde, og denne gang er det til det rejsende folk – et folk jeg selv bliver til november, hvor jeg sammen med en masse danske bloggere rejser til Marokko! Julie er selvfølgelig med mig, så hun kan holde mig lidt i hånden 😉 Men jeg glæder mig helt vildt til at skulle ned og opleve en helt anden kultur, og lidt varme i november gør ikke ligefrem noget! Jeg fandt denne pasholder for nogle uger siden, og jeg synes virkelig den er lækker – jeg er altså ikke kæmpe fan af den røde farve, vores danske pas har, så et sort omslag passer mig rigtig fint.. Jeg har faktisk også klikket denne lyserøde (og noget billigere udgave) hjem, så er man lidt en rosa type, så skal I da ikke snydes for et tip 😉

Jeg har et par nye ebay tips på vej til jer, men produkterne skal lige lande på matriklen, så jeg kan sikre mig, at kvaliteten ikke er helt af H til – det sker nemlig fra tid til anden 😉 Men tror selv på at særligt et af dem, bliver et kæmpe hit! Hav nu en rigtig dejlig dag ♥

Læs også: Ebay tip: blomstret kjole

dsc06950

Se flere ebay tips 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den smukkeste dag