4 ting der gør mig glad

Fødselsdag igennem min telefon

unnamed-8

unnamed-7

unnamed-5

unnamed-2

unnamed-4

unnamed

unnamed-3

Jeg fyldte 27 i fredags, og jeg må sige at det var en af de bedre fødselsdage, på trods af at tallet ikke passede mig sådan vildt godt. Min kollega Anne havde taget balloner, flag og to julekalendre med til mig – der var altså en der kendte mig godt! Efterfulgt af min chef, som havde taget alle de flag han havde derhjemme med, samt lavet spots der kørte på skærmene på kontoret. Det var sådan en dejlig start på dagen. To af mine veninder var forbi og ønske tillykke, og aftenen var stille og rolig med pizza og skilpadde islagkage, efterfulgt af Vild med dans.

Læs også: Når man snart bliver 27!

Lørdag var dagen, hvor nogle af mine veninder kom og fejrede mig – jeg havde besluttet og lave hjemmelavede burgere og en kage af en art. Min nabo Camilla var så sød, at tilbyde at hjælpe med at bage kagen (hvilket jo ikke er min stærke side), og hun hjalp også med at snitte grøntsager til burgerne, så det var en god hjælp for mig 🙂 Kagen var en brownie med mars og twix I dejen, ej men den var så fantastisk. Måske jeg lige skal dele opskriften med jer herinde en dag, for den er virkelig nem, og smager himmelsk!

Herefter kom alle pigerne faktisk før tid, fordi de tænkte de kunne hjælpe i køkkenet, så søde og betænksomme, og med så lidt tillid til mine egenskaber i et køkken, haha 😉 Vi hyggede, snakkede helt vildt og spiste kage – jeg overraskede med at vi skulle lege pakkeleg, og der var selvfølgelig pebernødder til i bedste jule-stil. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre aften, og jeg glæder mig nu allerede til at fylde år igen, og jeg vælger at glemme at tallet så hedder 28!!

unnamed-1

4 kommentarer

 • Stort tillykke med din fødselsdag 🙂 Det lyder som en skøn weekend. Og hvor ser kagen bare lækker ud. Del meget gerne opskriften – min kæreste har fødselsdag i november 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak, Lul 😀 Det var en dejlig dag.
   Opskriften skal nok komme op 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort forsinket tillykke med dagen smukke <3 Ser ud til du havde en skøn dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ting der gør mig glad