Så hoppede jeg i pelsen igen

Når man snart bliver 27!

skaermbillede-2016-10-18-kl-15-52-59

1. t-shirt 2. coffee table book 3. Hvisk pendant 4. Pernille Corydon ring 
5. Beverly Hills sæson 5 6. Peace lampe 7. Puma tights 

Læs også: Kaffedage, en smuk kalender og en rabatkode

På fredag bliver jeg 27, av min arm! Den synes jeg gør ondt – altså, jeg har kun 3 år til de 30, og i mit hoved er jeg sgu nok stadig kun 17 (på en god dag…). Nå, men når man har fødselsdag, hvilket jeg virkeligt elsker – så skal man jo lave den her kære ønskeseddel, en seddel jeg i år har haft vanvittigt svært ved. Jeg er jo så heldig at jeg får en del pga. bloggen, både smykker, parfumer, creme, behandlinger osv. Egentlig alle de ting man normalt måske ønsker sig i gave! Derforuden er jeg også typen der bare køber det jeg gerne vil have, fordi jeg ikke tør tage chancen om det mon er udsolgt til min fødselsdag, det kan jeg simpelthen ikke bære, så I kan nok se, at det ikke er nemt for mig med en ønskeseddel 😉 Min mor har derfor ikke fået en, og forsøger at finde noget, som hun tror er mig, ret sejt. Jeg snakkede nemlig med min kollega Anne, hvor hun gav udtryk for, at (særligt for børn), så bliver en ønskeseddel ofte en bestillingsseddel – der blive delt nogle ønskesedler ud til nogle personer, og en anden ønskeseddel ud til andre, for at sikre sig at man ikke får det samme. Jeg kan godt se fornuften i det, særligt når børn jo har mange dimser de skal bruge – men jeg synes hun har ret. Min familie og veninder kender mig jo efterhånden ret godt, så hvorfor skulle de ikke være i stand til at finde noget til mig, som de synes er lige mig? Den er svær, i know – særligt fordi jeg er ret kræsen med mine ting. Men jeg synes altid det er lidt hyggeligt at lave en lille ønskeseddel herinde, så den får I alligevel – måske der er andre der snart har fødselsdag, som kan blive lidt inspireret til en ønskeseddel 😉

Læs også: At være en del af et netværk

Den hvide t-shirt er en rigtig sej kvinde, som har startet sit eget firma op, og ligesom når jeg har skrevet om seje Emma, så synes jeg virkelig også dette projekt skal have et skulderklap for at være herre cool! Det hedder brodielifecom, og kan indtil videre kun findes på instagram, men inden længe kan du bestille via en tictail salgsside – så en tshirt med lækker brodering er hermed skrevet på min ønskeseddel 😉 Ellers er ‘peace-lampen’ simpelthen sprunget på mig, og jeg kan ikke tænke på andet – der er bare det lille problem, at Jesper hader den, og har bedt mig vente en hel måned, for at se om jeg så stadig tænker på den! EN MÅNED?? Puha, jeg ved ikke om jeg holder så længe, eller om jeg kommer til at klikke den hjem, som en fødselsdagsgave til mig selv, for den slags gaver kan man jo ikke sende retur vel? 😉 Udover hvad der er i collagen kunne jeg måske også ønske mig en ny Chanel 505 neglelak og et uld halstørklæde fra Selected i camel farvet, og så har jeg måske også forelsket mig i denne strik fra Selected!!

4 kommentarer

 • På forhold tillykke med dagen, på fredag 🙂
  Det nogen skønne ønsker. Synes ringen er fantastisk smuk 🙂
  Rigtig god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak, Nadia 😀 Ja, den synes jeg også selv er ret smuk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med på fredag 🙂
  Jeg plejer at sige at jeg er 32 år, men indeni er jeg kun 21

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak CC 😀 Haha, ja, jeg er så bare 17 indeni og snart 27 udenpå 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så hoppede jeg i pelsen igen