Broste Copenhagen holder lagersalg! (også i Aarhus)

Cajomi Jewels give away

dsc08195

dsc08192

dsc08206

Jeg har tidligere nævnt Cajomi jewels herinde, og nu har jeg været så heldig at få lov til at udlodde de to fine armbånd på billederne. Jeg er selv helt forelsket i det multifarvede, der har en leo-vibe over sig. Camilla der står bag de fine designs har lavet en hel serie med efterårs armbånd, og de er virkelig fine – men mine personlige favoritter er de to jeg udlodder i denne konkurrence. Et nyt tiltag Cajomi Jewels har lavet er, at man kan booke dem til fødselsdage, polterabend og en helt almindelig tøsefødselsdag, det er virkelig den sødeste og bedste idé! Det er jo så hyggeligt, at sidde og hygge med at designe sine egne armbånd. Selv ChriChri har skrevet om de smukke armbånd, så ved man at man er noget ved musikken, ikke? 😉

Det eneste du skal gøre for at deltage er: 

  1. like Cajomi Jewels på instagram
  2. Skrive en kommentar med ‘Cajomi Jewels’

Jeg trækker en vinder fredag d. 25. november, hvor der også er Black Friday 😉 Og til jer der desværre ikke vinder, så koster armbåndene kun fra 139,00 kroner! Det er virkelig gode priser – også hvis du er på julegave med din veninde, vil give din mor en ekstra ting, eller blot vil forkæle dig selv.

dsc08199

dsc08198

dsc08210

41 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broste Copenhagen holder lagersalg! (også i Aarhus)