Den seneste tid #20

Ebay tip: hverdagstaske

dsc08213

dsc08214

dsc08225

dsc08219

dsc08221

Taske med stribede hanke 

Jeg har glædet mig rigtig meget til at vise jer dette ebay tip. Det er nemlig sådan et ebay tip, som kan bruges til hverdag. Jeg havde tidligere brugt en anden ebay taske, som tasken der kom med mig på job, men den blev desværre smørret ind i pesto – don’t ask how! Denne taske er i mine øjen den perfekte hverdags taske, da den kan indeholde alle de ting man har med sig. Tasken koster 72 kroner inkl. fragt, og den fås også i hvid, og den overvejer jeg faktisk også at klikke hjem – selvom den selvfølgelig er en anelse mere sart…

Læs også: Ebay tip: papir opbevaringspose 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den seneste tid #20