Marokko var smukt!

Ford reklame staring Mads Mikkelsen

Indlægget er sponsoreret af Ford Danmark

Som bilejer ved jeg, hvad en bil betyder for hverdagen, og jeg ved også at selve bilen har stor betydning. Jeg havde en meget lille bil det første år, jeg skulle køre til Aarhus, og da jeg kom op i en betydeligt større bil året efter, kunne jeg virkelig mærke forskel – fordi det gør en forskel! Ford er nu kommet med en ny Ford Edge model, og i den sammenhæng har de lavet en utrolig anderledes og røv sej reklame.

Reklamen er 8 minutter lang, med den er allerede set af mere end 44.000 mennesker, hvilket nok indikere at den er værd at tage et kig på – og jeg er helt enig. At det er Mads Mikkelsen der er hovedrolle i reklamen er absolut heller ikke et minus, men til gengæld er han mere skøn og grå end normalt. Reklamen har mening, dybde og humor, og jeg selv hader lange reklamer, og jeg så alle 8 minutter igennem, hvilket jeg normalt ikke gør – ej heller selvom det er til et sponsoreret indlæg 😉

Mine forældre har altid haft en stor og en lille bil, så jeg er vandt til at tilpasse mig til størrelsen af en bil, så jeg har skiftet fra en Ford Ka og hoppet over i Audi A5 med automatgear, og jeg må sige, at størrelse betyder altså noget, også med biler 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marokko var smukt!