Ebay tip: kosmetik pung

Marokko var smukt!

dsc08326

dsc08332

dsc08343

dsc08356

dsc08346

dsc08374

dsc08349

dsc08378

dsc08368

dsc08381

dsc08383

Igår aftes landede vi i Kastrup lufthavn efter 4 dage i Marokko, nærmere Agadir som er en by lidt mere syd på i Marokko. Vi var 40 bloggere samlet, hvilket i min optik var en anelse for mange, der var generelt meget ventetid, fordi det jo nærmest er umuligt at få folk færdige på samme tid. Så rygepauser, tissepauser og billedepauser tog lidt for meget tid for min tålmodighed. Når det så er sagt, så havde vi virkelig nogle hyggelige dage i Agadir, hvor særligt Julie, Mie, KatrineSidsel og jeg udgjorde et stærkt team, hvis vi selv skal sige det 😉

Vi var et smut i Atlas bjergene, så søde kameler, spiste lækker mad ved Marinaen, gik virkelig lange turer af deres 10 km. lange strandpromenade, besøgte en Souk (som er et lokalt marked), nød solens stråler og hotellet, som altså bare var super lækkert. Vi boede på Atlantic Palace Resort, hvor vi fik vores eget værelse, og mit værelse lå lige ud til poolen, og det var altså et ret skøn udsigt at stå op til hver eneste morgen. Ja vi gik endda ned til Marinaen igen, hvor vi var nede og besøge Zara, som de overraskende nok også huser. Hele det område omkring Marinanen havde lidt Cuba vibes, ja der var endda en café som hed Havana!

Hele Agadir er stort set bygget op fra bunden, efter et stort jordskælv i 60’erne, så Agadir har ikke mange gamle eller faldefærdige bygninger, det hele er meget nyt og meget hvidt. Jeg kunne godt mangle alle de farverige huse, men der skal man nok et smut til Marrakech, hvilket jeg må gøre i den nærmeste fremtid. De hvide bygninger er jo også virkelig flotte, og det giver byen et meget rent udtryk.

Vejret sagde +20 grader alle dage, hvor tirsdag dog var ret regnfyldt, men vejret var stadig lunt, omend der blev en anelse køligt om aftenen, og det havde jeg ikke lige taget højde for i min pakning, men jeg klarede mig 🙂 Det var virkelig fantastisk at mærke solen i ansigtet, og at der var så varmt at man kunne have bare ben. Jeg var ret spændt på kulturen, da jeg aldrig har besøgt Afrika, men blev kun positivt overrasket, alle var sindsygt søde og hjælpsomme, og jeg følte mig ikke på noget tidspunkt usikker eller utilpas!

Tak for den dejligste tur til Marokko eksperten og Moroccan National Tourist Office – det er absolut ikke sidste gang jeg besøger landet, og jeg skal uden tvivl besøge det famøse Marrakech.

dsc08369

dsc08371

dsc08358

dsc08333

dsc08380

dsc08379

1 kommentar

  • Hold da op -ja 40 lyder som en pæn stor flok hehe. Men hvor ser det dog fantastisk ud <3 Får helt lyst til at rejse væk!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: kosmetik pung