\'Sponsoreret video\' Cashpoints med Norwegian

Nye godter fra Kähler

dsc08274

dsc08288

dsc08297

dsc08304

dsc08276

dsc08298

Produkterne er modtaget i gave fra Kähler Design

Anticitgrå platteHvid platteGrå kværnHvid kværn

Jeg havde længe gået og ledt efter de helt rigtige fade til at servere både dessert, ost eller tapas på. Vi manglede ligesom altid noget pænt, hvor tingene kunne stå og se flotte ud. Her kom Kähler mig selvfølgelig til undsætning, da de lancerede lidt nyheder til deres Hammershøi kollektion, som jeg jo elsker så højt. I min gave modtog jeg de to flotte fade, samt de to salt og peberkværne, som jeg faktisk har gået og drømt om længe, så nu kan de krydses af ønskesedlen! Kählers univers passer så perfekt ind i vores hjem, og skaber lidt hygge, selvfølgelig passer det ekstra godt ind, fordi vi efterhånden har utrolig meget fra Kählers hammershøi serie, og jeg mangler efterhånden ikke meget før jeg har fuldendt mine ønsker. Jeg drømmer lidt om denne mælkekande og det smukke hammershøi bestik, det tror jeg må ryge på min julegave ønskeseddel, og det er faktisk sat ned til 999,95 kroner fra 1.395 kroner netop nu!

dsc08287

2 kommentarer

 • Line

  Det ene planlagte spons indlæg efter det andet.. Hvor er DU blevet af? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hej Line 🙂
   Tak for din kommentar – og du har helt ret, jeg har taget et pusterum, og lige mærket efter, hvordan bloggen skal være fremadrettet.
   Spons indlæg har en dato, så derfor skulle de selvfølgelig stadig produceres. Men jeg håber du forstår at man engang imellem lige har brug for en pause.
   God dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

\'Sponsoreret video\' Cashpoints med Norwegian