Når kulden rammer os

En klassisk julegave + 15% rabat

unnamed

unnamed3

skaermbillede-2016-12-17-kl-18-44-14

unnamed2

Sponsoreret indlæg / Urene er modtaget i gave

Jeg har adskillige gange skrevet om min kærlighed for Daniel Wellington ure, og den kærlighed er absolut ikke falmet med tiden – tværtimod! Deres klassiske ure vil for altid have en særlig plads i mit ur-hjerte, og særligt her i juletiden. Julen er nemlig hjerternes fest, og jeg tror at alle hjerter vil banke en smule hurtigere, hvis et Daniel Wellington lå under deres juletræ! Daniel Wellington ure er klassiske og de passer alle, til enhver lejlighed. Brug min rabatkode til en julegave til din mor, kæreste, bror, søster eller til dig selv – vi skal også huske os selv 🙂

Den nye ‘Black collection’ er jeg blevet helt forelsket i, og det var derfor også ure fra denne kollektion, som jeg valgte til mig selv. Jeg har gået og sukket efter, at de kom med et par nye designs, og det gjorde de så! I sådan en grad, at alle jeg møder med uret på, spørger hvor det er fra 🙂

I denne søde juletid har Daniel Wellington lavet et særtilbud, hvis du køber et valgfrit ur + et valgfri cuff-armbånd eller urrem og få 10% rabat på din ordre! Du skal dog købe din gave inden 21. december, hvis du vil nå at modtage dit ur inden juleaften. Du får helt gratis de fineste gaveæsker med, som virkelig emmer af jul.

Jeg har også været så heldig at kunne smide en rabatkode efter jer – brug CAMILLA15 og få 15% rabat indtil 15. januar, og husk at de har fri fragt i hele verden.

Hav en rigtig dejlig jul ♥

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kulden rammer os