En klassisk julegave + 15% rabat

Mit hår og negles kampform efter en hård vinter

dsc08161

dsc08146

dsc08147

“Dette indlæg er blevet til i samarbejde med IMEDEEN, men alle holdninger er mine egne”

Jeg har nu testet ‘Imedeen – hair and nails’ siden starten af december, og det må siges at være en af de helt gode oplevelser. Mit hår er vokset, blevet tykket og generelt ser det bare meget sundere ud, og det samme gælder mine negle. De knækker bare ikke på samme måde længere, og jeg tænker at fortsætte med pillerne hele året, også selvom kulden ikke bider i kinderne. Nu er foråret for alvor på vej, og jeg kan høre fuglene synge på terrasasen og jeg kan mærke at mit hår og negle bare er så klar til en helt ny sæson! Jeg kan ikke forklare, hvor meget jeg hader at have negle der knækker, og at jeg kan tage et par piller om dagen, som betyder at jeg bliver sund indvendigt, er helt igennem fantastisk!

“Vind, kulde og tør luft kan påvirke din hud og dit hår i vinterhalvåret. Der er hjælp at hente i en sund og varieret kost, men du kan også supplere med Imedeen Hair & Nails, der indeholder silica, biotin, zink og B-vitamin for både hår og negle”

Pillerne køber jeg lige her når den sidste pakke er tom, og det er den faktisk ved at være. Det er fantastisk når man får nogle gode og sunde nye rutiner og særligt skønhedsrutiner har jeg altid haft svært ved at indføre i min hverdag, men denne rutine er kommet for at blive. Jeg tager pillerne hver morgen, sammen med min p-pille, og så er det ligesom overstået uden den helt store problematik 🙂 Ellers består min morgenrutine (udover et bad) af en omgang lækker ansigtscreme, øjencreme og et stort glas iskoldt vand. Så sidder jeg foran min computer og starter arbejdsdagen, alt imens mit ansigt suger cremen ind og mine negle og hår suger vitaminerne fra Imedeen piller til sig – det er den bedste morgenrutine jeg har haft meget længe, og den har jeg faktisk tænkt mig at fortsætte med!

“Det er aldrig for tidligt eller for sent at begynde at pleje sin hud indefra. Men hvilket hudplejeprodukt skal man vælge? Hvad enten du er i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne eller ældre, får IMEDEEN’s hudplejetabletter dig til at se yngre ud i længere tid ved at supplere din daglige skønhedsrutine indefra”

dsc08151

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En klassisk julegave + 15% rabat