Mit hår og negles kampform efter en hård vinter

Tak for nu…..

pod-3

Jeg har stort set ikke blogget siden november, og det skylder jeg vidst efterhånden en forklaring på. Jeg har valgt at stoppe…. Det har skønne Emma interviewet mig om i hendes dejlige podcast, så hvis I ønsker en uddybelse på, hvorfor jeg har valgt at stoppe, så synes jeg I skal lytte til vores hyggelige snak. I kan finde link til podcastet inde hos Emma her. 

Jeg vil dog gerne lige takke for al jeres opbakning og støtte, og at I har gidet at følge med i mit liv igennem så mange år. Så tusind tak for det, det har betydet mere end I aner. Jeg ligger stadig lidt op på instagram, så her kan I stadig følge lidt med @camillajuliesh

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår og negles kampform efter en hård vinter