Camilla Julie 27 • Randers, Denmark

unavngivet

Camilla Julie har blogget på www.camillajulie.dk siden 2012, hvor bloggen godt nok ikke lå hos Bloggers Delight, hvor hun nu er en del af deres Premium netværk. Camilla Julie er en 26-årig pige med begge ben plantet solidt i den jyske muld. Hun bor i Randers med sin kæreste og lille hund Frede. Til dagligt arbejder Camilla Julie som Projectcoordinator hos svenske MultiQ i Aarhus, hvor deres kundebase blandt andet lyder på 7-eleven, Telenor, Matas, Intersport mf.

Camilla Julie er også ansat som Content Marketing Assistent hos Bekko, hvor hun står for deres instagram, samt blog på www.bekko.dk. Som et nyt projekt i år, er hun ansat som blogger for Randers Storcenter her, hvor der laves blogindlæg til deres online blog, samt indlæg til deres Magasin der udkommer i folks postkasser hele 12 gange om året. Kvalitet, humor og gode billeder er i højsædet på Camillajulie.dk, og hun vil til hver en tid være ærlig herinde.

Nomineret til ‘Årets læserpris’ ved Modeblogprisen 2015.

Sociale medier:

♥ Instagram
♥ Facebook
♥ Bloglovin’ 

For mig er gennemsigtighed og troværdig i højsædet, og herinde vil altid fremgå, hvis et samarbejde er sponsoretet, eller et produkt er modtaget i gave.
Jeg har før i tiden samarbejdet med nogle ret fede firmaer, blandt andet: Kähler, Daniel Wellington, Ellos, Jane Kønig, Hvisk, Minmum, Pernille Corydon, Dove, Tre Semmé mf.
Skulle du have lyst til et samarbejde, men gerne vil kende til lidt tal inden, så send en mail for mit mediekit. 

Udtalelser fra samarbejdspartnere:

“Hos Pernille Corydon Jewellery har vi været meget glade for samarbejdet med Camilla Julie.  Hun er meget troværdig og man fornemmer hurtigt at hun er helt nede på jorden og nem at kommunikere med.  Hun har sans for detaljerne og har blandt andet taget nogle virkelig fine billeder af vores smykker, som viser dem fra deres bedste vinkler. Vi vil klart fortsætte med samarbejdet og kan kun anbefale Camilla Julie til andre virksomheder.
– Nicoline, Marketing og web hos Pernille Corydon

Vi hos RABINOVICH har været så heldige at stifte bekendtskab med Camilla Julie. Kontakten opstod via Instagram; og efterfølgende har vi lavet en giveaway med hende, samt sponsoreret en gave til et blog-indlæg med et smukt budskab om at sætte pris på sin mor! Hele vores samarbejde med Camilla Julie har været nemt og professionelt. Hun er positiv og begejstret, og hun har formidlet vores produkter på en passende og kvalitetsbevidst måde. Man fornemmer at hun er samvittighedsfuld over for sine samarbejdspartnere, og vi har været glade for hendes indsats.
– Nina Brink Thomsen, Sales & PR hos Rabinovich

“Vi har samarbejdet med Camilla Julie omkring en giveaway, som kørte på både bloggen og Instagram. Samarbejdet har givet os synlighed og engagement hos en ny målgruppe, som har været meget relevant for vores brand. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Camilla Julie, som altid har vist stort engageret i samarbejdet. Vi har sat meget stor pris på, at Camilla Julie har taget sig tid til at kræse for billedmateriale og til altid at svare hurtigt på henvendelser.

– Maria Hune, Marketing director hos SACKit

“Vi har arbejdet sammen med Camilla Julie i forbindelse med et sponsoreret indlæg på bloggen og en efterfølgende giveaway. Vi har været super glade for samarbejdet og det har betydet meget for os at Camilla har taget nogle fede billeder til at bruge på bloggen og på Instagram. Det gør det hele mere personligt og troværdigt.

– Katrine Højriis, Stifter af I love my type

“Hos OutCom har vi samarbejdet med Camilla Julie i forbindelse med div. kunder inden for personal care kategorien. Vi har hver gang været meget tilfredse og begejstrede for resultatet af samarbejdet. Camilla Julie formår at skabe troværdig omtale – via tekstligt og smukt visuelt content, som har været værdiskabende for vores kunder. Camilla Julie er altid sød og imødekommende – og vi sætter meget pris på vores samarbejde.

– Lise Vejnø, PR-agent hos Outcom

streg
Pressemeddelelser og kontakt til:
camillajulie.bloggersdelight@outlook.dk

Gaver og pakker sendes til: 

Camilla Julie Skov Hansen
Vognmandsgade 7, st. tv.
8900 Randers C